La nostra visita a la Serralada Cantàbrica comença per Alto Campóo. Aquesta estació disposa d'unes vistes meravelloses, ja que també es pot contemplar el mar. Es pot arribar amb cotxe, amb avió arribant a l'aeroport de Santander que és el més proper o bé Villadolid, Bilbao o Madrid, amb autobús arribant a Reinosa, amb vaixell arribant a l'estació Martima de Santander, amb tren parant a l'estació més propera de RENFE, Reinosa o en taxis de Reinosa. Alt Campoo se situa a Cantàbria, Brañavieja el municipi de la Germanor de Campoo de Suso a la comarca de Campoo-Les Valls. En aquest mateix lloc es pot visitar l'església de Santa Maria la Major, el Castell de Sant Vicent, la torre medieval i la casa pairal.

En Leitariegos, situada a Castella i Lleó, a la província de Lleó, l'esquiador es trobarà amb una estació d'esquí per a tota la família. Es tracta d'un dels complexos petits de la península i el seu entorn és digne de visitar ja que es troba en una zona declarada Reserva de la Biosfera per la Unesco. Es pot accedir amb avió arribant a l'aeroport d'Astúries o el més proper, el de lleó. També es pot accedir per tren arribant a l'estació de Ponferrada a uns 72 km o l'estació de Lleó a uns 109 km Disposa de Guarda-esquís, hotel, alberg, self-service, escola d'esquí, lloguer de material, bars i restaurant.

També a Lleó, Sant Isidre ofereix quatre pistes verdes, vuit blaus, onze vermelles, dos negres i una pista de fons. Està situada a la zona nord de la província, a la Pobla de Lillo, i molt a prop del límit amb Astúries. Just al port homònim de la Serralada Cantàbrica a la zona. Es pot accedir des de Astúries, Vegar Riopinos, Cebolledo o bé des de León. L'estació disposa a peu de pista de: hotel, lloguer i guarda esquís, restaurant i cafeteria, botigues esportives, i guarderia. A la seva zona d'influència, a uns 35 km podem trobar també: hotels i hostals, càmpings, turisme rural, discoteques i pubs, supermercats, tallers mecànics, benzineres, serveis bancaris, parcs naturals i piscines.

Manzaneda està situada a la província d'Orense, a Galícia. Es troba a uns 90 km de la capital de província, a uns 100 km de Ponferrada ia uns 180 km de Vigo. Disposa de lloguer d'esquís, allotjament i altres activitats per la resta de l'any com golf, bicicletes de muntanya, cavalls, tennis, quads, karts, rocòdrom, poliesportiu, gimnàs amb spa i piscina coberta.

I ja finalment, situada a Lena, Astúries, al límit de la província de Lleó, l'estació de Valgrande / Pajares disposa d'escola d'esquí, lloguer d'equips, snow park, jardí de neu, cafeteries i restaurants. L'entorn d'aquesta estació és ple de monuments entre ells, monuments pre-romànics. Quan la situació, es troba a uns 40 minuts d'Oviedo o Lleó ia 50 minuts de Gijón i Avilés. Es pot arribar amb tren des de l'estació de Lleó o l'estació de Pajares.