Sota el lema de 'Viatjar sense pressa', Suïssa Turisme ha desenvolupat una innovadora i completa oferta de serveis per a la temporada hivernal. Un catàleg idoni on trobar les alternatives perfectes per passar una estada relaxant vacances en un panorama impressionant.

Una cosa no gaire difícil d'aconseguir si es compta amb detalls com les seves 11 localitats de muntanya lliures de cotxes, l'àmplia xarxa d'acollidors refugis, neu assegurada en 29 dominis esquiables a més de 2.800 m (rècord europeu) i un fàcil accés amb un eficaç transport públic fins als llocs més recòndits.

I és que, xifres com els seus 7.400 km d'esquí alpí, 5.500 km d'esquí de fons, 185 escoles d'esquí, 2.100 km circuits per raquetes de neu i 150 pistes per trineus, conformen un escenari perfecte per als amants dels esports d'hivern .

Però aquest hivern està de moda la lentitud i el poder desconnectar. Per això, a Suïssa Turisme s'han centrat a elaborar una de les més completes guies on reunir els trajectes més enlluernadors d'una orografia com la d'aquest país, amb ni més ni menys que 48 pics per sobre dels 4.000 metres. En resum, un total de 5.100 km de senders ben preparats i senyalitzats.

A www.MySwitzerland.com s'ofereix una selecció de les 36 millors passejades hivernals que es poden realitzar al país helvètic. Rutes que es troben al llarg de tota la geografia suïssa amb paisatges idíl·lics com una passejada romàntica a la vora del riu Saane per la regió del llac Lemán, un passeig d'alçada pel bosc de làrixs més antic d'Europa a la vall del Roine o bé la ruta que porta des First fins Grindelwald sense perdre de vista la impressionant cara nord del Eiger.

Totes elles es poden trobar fàcilment al web o en l'aplicació gratuïta per a iPhone i Android «Swiss Winter Hike», disponible en 6 idiomes amb mapes detallats, GPS incorporat i perfil d'alçada de totes les rutes.

A més, s'inclou informació sobre com arribar, restaurants de muntanya i fotos de cada ruta.