S'acosta un dels dies més romàntics del calendari, el dia de Sant Valentí s'ha convertit en el dia perfecte per recordar-li a la teva parella tot lo que l'estimes. I per celebrar el 14 de febrer Grandvalira ens presenta diferent alternatives per passar el dia al costat de la teva parella.

Grandvalira ofereix cinc propostes úniques perquè les parelles passin un dia de Sant Valentí inoblidable envoltats de neu. Hi ha plans per a totes les edats i gustos: des de nits en un exclusiu hotel, passant per activitats romàntiques, esportives i fins i tot restaurants i terrasses en què compartir moments únics a la muntanya.

Parelles 'clubbers'

L'estació més gran del sud d'Europa trasllada l'essència d'Eivissa fins a les seves pistes d'esquí. La millor opció per als amants del 'clubbing' és el Cala Bassa beach Club de Grandvalira. Aquest espai tan exclusiu aconsegueix fusionar la cuina mediterrània amb la gastronomia de muntanya. S'hi poden degustar els millors 'longdrinks' a la terrassa, que està perfectament equipada per gaudir d'un dia a la neu amb les seves hamaques encoixinades. Aquesta temporada els flocs de neu cauran al ritme dels seus Lounge Sessions.

Parelles amb paladars exquisits

Els amants de la gastronomia i els còctels poden declarar el seu amor al Vodka Bar. Aquest espai ubicat al sector de Grau Roig de Grandvalira és el lloc perfecte per dir "t'estimo" mentre es gaudeix d'una copa de xampany, caviar, ostres, fumats, sushi o altres plats freds de màxima qualitat.

Parelles romàntiques

Per a un dia tan especial com el de Sant Valentí, Grandvalira proposa l'opció de realitzar un passeig en trineu tirat per gossos pels boscos de l'estació. Aquesta activitat, que es pot fer en els sectors del Tarter i Grau Roig, és l'opció ideal per a aquelles parelles a les quals els agradi gaudir de moments romàntics envoltats de natura.

Parelles atrevides

L'Iglú Hotel de Grandvalira és un lloc immillorable per declarar l'amor a temperatures sota zero. Posa a disposició de les parelles més atrevides una suite romàntica que inclou també una sala calenta i jacuzzi privat amb vistes al cel. En definitiva, la millor opció per a aquells que vulguin viure una experiència única.

Parelles esportives

Per a aquelles parelles a les que els agradi gaudir de la neu, Grandvalira els proposa visitar el Red Chill Out Tapes & Bar, al sector del Tarter. Aquest és el lloc ideal perquè els amants dels esports d'hivern es declarin acompanyats d'una bona copa de vi i la millor música al final d'un gran dia d'esquí.