Boí Taüll Resort ha incorporat dues noves màquines trepitjaneu, que formen part del pla d'inversió d'1'1 milions d'euros que la Generalitat de Catalunya, a través d'Actius de Muntanya S. A. Les noves màquines són de la marca italiana Prinoth, puntera en innovació, i pertanyen al model Leitwolf, que combina avenços tècnics, màxima força d'empenta i de fresat i sostenibilitat, en utilitzar tecnologia sostenible amb el medi ambient que redueix les emissions. Han tingut un import total de 400.000 euros i permetran a Boí Taüll Resort implementar l'estat i el manteniment de les pistes.

Amb aquestes novetats tècniques, Boí Taüll està en posició d'oferir unes excel·lents condicions per la pràctica dels esports hivernals a les seves instal·lacions, a les que es vénen a sumar l'actual qualitat i espessor de la neu, que acumula 45cm de neu pols a la base i 105 a les cotes més altes i que l'han convertit amb una de les estacions amb més neu del Pirineu. Tot plegat permet que aquest cap de setmana estigui en previsió arribar a les 40 pistes obertes, que representen més de 37 km esquiables.

L'Snowpark també presenta novetats, amb un forfet exclusiu per a les seves instal·lacions a 25 euros. Aquest cap de setmana acollirà, a més, l'esdeveniment Nice & Clean, que permetrà a persones de tots els nivells millorar la seva tècnica d'snow o esquí sota l'atenta mirada dels sharpers de l'Snow Park. L'activitat es durà a terme de 10 a 16 hores i serà amenitzada pels djs Pink Pig, que també seran els protagonistes d'una festa al Punt de Trobada del resort a partir de les 23 hores.