La nevada del passat 7 de febrer va deixar gruixos d´entre 5 i 15 cm de neu nova a tota la Masella i, per tant, l'estació presenta ara les millors condicions del que portem de temporada.

Actualment a la Masella els gruixos oscil·len entre els 30 i els 70 centímetres de neu, tot el desnivell esquiable està obert, el 100% dels remuntadors funcionen i a més a més s'han ampliat els km esquiables amb l´obertura del sector Isards aquest dimecres.

La pista vermella Isards, equipada aquesta temporada 2015-2016 amb neu produïda, ressegueix els 3 km de longitud del Torrent de Coma Oriola i és una de les més emblemàtiques de l´estació, amb sortida prop del cim de la Tosa - 2535m i arribada a Coma Oriola - 1950m. La nevada de diumenge juntament a la gran quantitat de neu que s´hi ha pogut produir gràcies a la moderna i recent estrenada xarxa de neu artificial d´aquest sector permetran obrir la pista Isards a meitat de setmana.

Amb l´obertura de la Pista Isards Masella posa a la disposició dels esquiadors i snowboarders un total de:

€ 45 km esquiables

€ 37 pistes

€ 100% dels remuntadors

€ 100% del desnivell esquiable, des del cim de la Tosa - 2535m fins al Pla de Masella - 1600m.

A més a més, es preveuen noves nevades durant aquesta setmana que, sumades a les bones condicions de neu actuals, fan preveure un cap de setmana perfecte per a la pràctica de l´esquí i l´snowboard a Masella.