El Grup FGC posa en marxa els reptes ATOTANEU, amb els quals els visitants podran guanyar importants premis tot demostrant que coneixen les estacions. Les persones interessades podran triar entre les següents dues propostes:

- Repte ATOTANEU: Els participants hauran d´acumular tracks en tres de les cinc estacions (La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Vallter 2000). Entraran en el sorteig d'un pack de tres forfets de dia dobles per a la propera temporada 2016-2017.

- Repte SKITHON de Catalunya: Els usuaris hauran de registrar el màxim número de quilòmetres esquiats a qualsevols de les estacions del Grup FGC durant aquesta temporada. L´esquiador o surfer amb més quilòmetres sota els seus esquís o taula guanyarà un forfet de temporada ATOTANEU 6.0 vàlid per a la temporada 2016-2017.

Participar és ben senzill: la inscripció al repte ATOTANEU és totalment gratuïta, només cal iniciar sessió en l'app de qualsevol de les estacions que tinguis instal·lades. Els rànquings i guanyadors es basen en les estadístiques calculades per Skitude, d´acord amb les dades GPS registrades per les aplicacions mòbils compatibles amb My Skitude.

Es pot participar fins al 3 d´abril.