Si t'has decidit a fer una escapada a la neu, aquí et proposem la llista de tot el material d'esquí que necessites. Recorda que, si no ho tens, en la majoria d'estacions pots llogar el material bàsic, com els esquís i els pals.

Taules: Proveïdes de recobriments laterals d'acer per a possibilitar la modalitat de l'esquí alpí. També pots escollir les taules de surf de neu.

Fixacions: Poden ser immòbils (esquí alpí), semimòbils (fons) o mixtes (travessia). La seva rigidesa depèn de la modalitat i tècnica usada.

Bastons: Per ajudar en els girs. Disposen d'un mànec per agafar-los, amb una corretja per fixar-lo al canell, i un tub de fibra sintètica, o d'alumini, o d'un aliatge de metalls lleugers. A prop de l'extrem inferior es troba l'estrella o límit perquè no s'enfonsin a la neu.

Roba: Adequada per protegir-te de les baixes temperatures i la humitat.

Ulleres: Necessàries per protegir els ulls del vent i la radiació solar en practicar esquí o surf de neu. Poden ser de muntanya o de sol.

Gorra: Pot ser també una cinta. Ha de ser de llana, ja que, a més de protegir les orelles del fred, pot protegir el cap en algunes caigudes. Quan aquest esport es practica a una velocitat considerable, s'ha d'utilitzar un casc per motius de seguretat.

Guants: Han de ser impermeables i aptes per prevenir congelacions.

Casc: No és obligatori portar-lo, però és recomanable, perquè protegeix el cap de cops i manté la calor sense necessitat de posar-se gorra mentre es practica l'esquí.

Tortuga: Tampoc és obligatori, però com el casc és recomanable aquest material d'esquí, sobretot si es té un nivell elevat i no es té por de baixar rapidíssim o de fer salts perillosos.