La majoria d'estacions d'esquí de casa nostra afronten les seves últimes setmanes en actiu i, com a part de la recta final de la temporada han programat diverses activitats per aquest proper cap de setmana. A continuació t'oferim un repàs dels actes impulsats per les estacions del grup FGC.

La Molina. 2 i 3 d'abril - 20è Trofeu Memorial Pepeta Planas

La Molina Club d'Esports posarà en marxa una de les curses de veterans més tradicionals del panorama de màsters de l'estat, la qual consta de 2 gegants (GS). Es tracta d'una competició que s'organitza any rere any en memòria de l'esquiadora Pepeta Planas.

Vallter 2000. 3 d'abril - Cursa social Ski Club Camprodon

Vallter 2000, juntament amb l'Ski Club Camprodon, organitzarà un gegant d'esquí alpí i una cursa social d'esquí de muntanya. A les 12.00 h formació línia de sortida.

Vall de Núria. 2 i 3 d'abril - Bateig amb raquetes de neu

Dissabte 2 i diumenge 3 d'abril, l'estació de Vall de Núria organitzarà l'activitat bateig amb raquetes de neu, en què els participants gaudiran de l'entorn de la mà de guies experimentats. Les sortides es duran a terme de 10.30 a 12.30 h i, tot seguit, hi haurà temps lliure per descobrir la vall.

El preu de l'activitat inclou el bitllet del Cremallera (anada i tornada), guiatge i material (raquetes). Per fer aquesta activitat és necessari portar roba d'abric, guants, gorra i calçat adequat. A més, cal fer reserva prèvia. Activitat a partir dels set anys.

3 d'abril - Cursa esquí de muntanya Pocatraça

El primer cap de setmana d'abril, l'estació de Vall de Núria acollirà la cursa d'esquí de muntanya Pocatraça una clàssica prova que es caracteritza pel seu recorregut trepidant, amb força desnivell, en un entorn increïble.

Paral·lelament es durà a terme el 2n Trofeu Sant Bernat que, evocant la tasca del Sant que va ajudar a totes les persones que havien de creuar els Alps, ofereix un itinerari més senzill, curt i assequible per a totes les persones amants de l'esquí de muntanya.