Arriba el cap de setmana i tens ganes d'anar a esquiar. Per començar a preparar l'escapada a la neu et nomenem algunes de les apps que més et poden ajudar perquè les teves esquiades siguin perfectes. Aplicacions de telèfon mòbil i tauleta que tot esquiador a de tenir instal·lades.

Abans de sortir i com tots els que esquien saben, cal saber quin és l'estat de les pistes i la meteorologia que ens trobarem. Ningú vol esquiar amb una nevada caient-li al cap o amb unes pistes en mal estat. En aquest sentit les millors apps són les següents. SkiReport.com està disponible només per iOS i ofereix el part de l'estat de la neu de diferents pistes de forma actualitzada. En total més de 200 pistes de tot el món perquè sàpigues quin és el millor moment per practicar el teu esport favorit.

Esquiades és una app que també t'ofereix l'estat de les pistes i que a més et dóna la informació addicional aportada per les opinions dels usuaris de l'aplicació. Finalment has de tenir en compte Ski Track, una app disponible per iOS i Android que et permet gravar els teus descensos (temps, la forma en què baixes, etc.) fins i tot quan no tens cobertura.

La seguretat també és molt important quan esquies, és per això que és imprescindible descarregar-alguna d'aquestes apps per a emergències. Amb Wave Application podràs geolocalitzar als teus amics a les pistes i amb Alpify rebre avisos d'emergència de les zones en què estàs.

Finalment només queda gaudir amb aquesta app. Vapp és una aplicació per fer fotos dels teus salts i els teus descensos que et permet ordenar fotos mitjançant ordres de veu. Això evita que et treguis els guants i se't congelin els dits.