Amb l’objectiu d’adaptar-se a les noves necessitats dels usuaris, La Molina ofereix grans novetats en les tarifes dels forfets de la temporada 2016-17. l’estació incorpora l’abonament La Molina/Grup FGC, que passa de 620 € a 570 € en el preu d’adult. Un altre canvi destacat és la reducció de 3 € en el forfet de dia adult, que passa dels 41 € de la temporada 2015-2016 als 38 € per a aquest hivern.

Una altra novetat destacada és la modificació de les franges d’edat dels forfets júnior i infant, tant en la modalitat de temporada com de dia o més d’un dia. Ara, el forfet júnior va dels 17 als 25 anys (anteriorment era de 12 a 14 anys) i el forfet per als infants comprèn dels 7 als 16 anys (anteriorment, de 7 a 11 anys). D’aquesta forma, La Molina es posiciona com destinació turística de neu per a les famílies amb nens de totes les edats.

Un any més, La Molina segueix oferint nous productes per gaudir al màxim de la neu. Gràcies a la tecnologia mans lliures, l’estació incorpora un nou forfet de 4 hores, que substitueix el forfet de migdia, el qual és ideal per a aquells usuaris que només vulguin esquiar unes quantes hores al dia. Pel que fa al forfet de lliure elecció s’han simplificat les tarifes de diversos dies i s’han integrat els dies consecutius.

Finalment, és important remarcar que la reducció de les tarifes va acompanyada de la unificació de temporades (desapareix distinció temporada alta/baixa), a fi de facilitar la informació i la millor comprensió de les tarifes, i agilitzar el procés de venda.

Per a més informació: www.lamolina.cat