Cada vegada és més habitual a casa nostra celebrar Halloween i, a més d'assistir a festes tematitzades la nit del 31 d'octubre amb una original disfressa de Halloween, moltes persones comencen a decorar casa seva per celebrar la nit dels morts, especialment en aquelles que hi ha nens.

Teranyines, carbasses, fantasmes, gats negres, ratpenats o malvades bruixes ens ajuden de forma fàcil a crear un ambient terrorífic en qualsevol habitació. Fins i tot hi ha qui decora els exteriors perquè tots els veïns puguin saber que en aquella casa se celebra Halloween i perquè els nens hi vagin a demanar caramels al crit de truc o tracte!

En això de celebrar la nit dels morts vivents amb magnificència els americans ens porten molt avantatge i, això, sens dubte es nota en la forma d'ambientar les seves cases per Halloween. Alguns dediquen molt de temps i imaginació a aquesta tasca i els seus jardins no tenen res a envejar a qualsevol escenari de les pel·lícules de terror.

Casa de Halloween amb un cementeri al jardí (Purple onion designs), casa amb home gegant de carbassa (Buzzfeed.com) i edifici cobert de telaranyes (Bubblews.com).

La imaginació és l'únic límit en aquest art. Agafa idees d'aquestes decoracions i atreveix-te a ambientar la casa de forma especial aquesta nit de Halloween!

Jardí amb extraterrestre (Buzzfeed.com), (Buzzfeed.comMostlyyowls blog(Bubblews.com