Ha començat el compte enrere per celebrar la nit de Halloween. Si ets amant d'aquesta terrorífica festivitat i, a més, ets fan dels zombies de The Walking Dead et proposem les postres perfecte per donar-li el toc dolç a aquesta festivitat.

Es podria dir que Halloween i The Walking Dead mantenen una relació de simbiosi bona, la unió no només inspira per ambientar la nit de bruixes o trobar una bona disfressa. Prova d'això és l'espectacular pastís de cervell al Walking Dead que 'How To Cake IIT' s'ha currat per posar-nos els pèls de punta a propòsit de Halloween.

El millor d'aquest pastís no és l'aspecte tan aconseguit que té, el millor -si és que hi ha alguna cosa que superi el resultat- és el increïblement fàcil que és el seu procediment. Ull. Fàcil però no poc laboriós, doncs, com tot, perquè ens quedi una cosa semblant a això necessitem hores de treball darrere però, si el que volem és sorprendre, val la pena.

Des de Toronto, Canadà, l'artista Yolanda Gampp de 'How To Cake It' comparteix la recepta i el pas a pas a YouTube i ens dóna els trucs bàsics per assolir els resultats desitjats.

Ingredients i estris

A més de fondant i melmelada de gerd vermella concentrada per a la decoració, necessitarem un pa de pessic Red Velvet. Si no ens volem complicar molt amb l'elaboració del pastís, podem acudir a una botiga de rebosteria americana especialitzada oa la secció de rebosteria dels grans supermercats i comprar un paquet de preparat per a Red Velvet, accelerar el procés i abaratir el cost.

Preparació