Arrenca el Nadal i amb ell el tan temut sopar d'empresa. L'èxit d'aquest moment depèn de diverses coses, entre elles el vestuari que triem per a aquest dia.

En aquesta celebració, no és el moment de cridar l'atenció amb un look massa ostentós ni molt menys el dia per treure a la llum el nostre costat més sexy i provocador. Les minifaldilles, les transparències, els escots i les peces brillants o cenyides cal guardar-les per a altres moments del Nadal com pot ser la nit de cap d'any o les diferents festes d'amics.

El més adequat és sempre intentar passar desapercebuda, la qual cosa tampoc significa haver d'anar avorrida o disfressada d'alguna cosa que no ets.

La recomanació és optar per peces bàsiques. El teu look ha de seguir sent professional encara que pots permetre't alguna picada d'ullet a peces més casuals.

Els vestits negres sempre que tinguin el llarg pel genoll són sempre un encert, igual que la combinació de blanc i negre. Les bruses ja siguin amb faldilla o pantalons són també una bona elecció per a aquest dia. Unes sabates saló i una bossa de mà poden ajudar-te a donar l'aire festiu al teu look sense cometre cap excés.