Brillantors, línies gruixudes, brillantina, fumats, etc. descobreix tots els trucs i els passos que has de conèixer i donar per crear un maquillatge per Cap d'Any molt especial que et farà ser la reina de la nit. Tria la proposta que més s'assembli al teu estil i que més et combini amb el teu vestit per entrar radiant al 2015:

-Maquillatge Per Cap d'Any: Smooky eyes

El smooky eyes és un clàssic que no passa de moda i que serveix per a qualsevol tipus d'esdeveniment nocturn. A part del eyeliner i ombra negra pots donar tocs del color que més combini amb el teu look per Cap d'Any.

-Maquillatge Per Cap d'Any: Ombres daurades

L'última nit de l'any et permiritá utilitzar colors que no sols usar amb freqüència, com per exemple, el daurat. Una ombra molt senzilla d'aplicar i que al seu torn dóna un toc de sofisticació i intensitat a la teva mirada. Les ombres daurades combinen amb els colors més foscos com el negre o el marró.

-Maquillatge Per Cap d'Any: Ombres roses amb toc plata

La tercera proposta per maquillatge de Cap d'Any és més innovador de la temporada. La base de l'ombra rosa dona un toc'soft' a la teva mirada i la combinació del color plata i negre dóna profunditat a la parpella fent-lo més ampli.