El Nadal sempre és una època especial. Des de les reunions familiars fins a la decoració de la llar, cada detall és mesurat perquè quedi al nostre gust. Si el que vols és donar-li un toc personal a casa teva, no et pots perdre aquests senzills trucs per fabricar adorns nadalencs casolans i originals. No trigaràs més de mitja hora.

Esferes amb records i imatges

Les boles que pengen de l'arbre de Nadal poden ser més especials del que semblen a primera vista. Podem adquirir esferes de vidre transparent i emplenar-les amb objectes especials que ens portin records, o introduir-hi missatges de desitjos perquè es compleixin durant l'any nou. També podem afegir-hi fotos dels nostres sers estimats.

Necessitaràs: esferes de plàstic o de vidre, fotos i alguna cosa per emplenar les boles: serpentina, sal gruixuda (com a neu).

Foto: thriftycraftygirl

Llums festius

Una de les decoracions més simples i que pot aportar un major toc nadalenc a casa teva. Només necessitaràs un recipient de cristall com una gerra o un flascó i afegir-hi unes branques de pi o pinyes. Cobrir-les amb llums li donarà el toc definitiu.

Foto: livediyideas

Foc nadalenc

Simular una foguera a casa teva és senzill i no et portarà gaire temps. De la mateixa manera que per fer el llum nadalenc, simplement cal reunir diverses branques d'arbres o algunes pinyes. Ocultar les llums per sota dels objectes donarà la sensació de calidesa, semblant a la que produeix una foguera.

Foto: smartschoolhouse

Flocs de neu per a les finestres

Una de les decoracions més impressionants que pots fer a casa. Ajudant-nos amb una plantilla d'un floc de neu i una pistola de silicona, anirem emplenant els buits fins a formar un floc de neu d'aquest material. És perfecte per enganxar en finestres i vidres.

Necessitaràs: una plantilla amb un floc de neu dibuixat amb un marcador negre, un paper de calc (translúcid; pot ser paper de forn), una pistola de silicona i una mica de paciència.

Foto: Genial.guru

Culleres pintades a mà

Un utensili tant senzill com una cullera pot ser un objecte decoratiu d'allò més espectacular. Es tracta d'un adorn que pot agradar molt als nens de la casa. Pintant el cap de la cullera i doblegant el seu mànec per penjar-lo a l'arbre, aconseguirem un objecte original i divertit.