El torró de xocolata no pot faltar en les nostres celebracions nadalenques. Aquest any, prova de fer-lo tu mateix a casa amb la senzilla recepta que et mostrem a continuació.

Per fer el típic torró de xocolata amb arròs inflat només et caldrà:

  • Mantega de cacau
  • Arròs inflat
  • Xocolata negra
  • Xocolata amb llet.

La recepta ofereix la possibilitat de jugar amb la proporció dels dos xocolates, depenent de quin t'agradi més.

Proporcions:

  • Mantega de cacau: 50 grams.
  • Arròs inflat: 60 grams.
  • Xocolata negra: 125 grams.
  • Xocolata amb llet: 150 grams.

1. El primer pas és trossejar les xocolates i col·locar-les en un bol juntament amb la mantega de porc.

2. Ho fiquem al microones durant dos minuts a potència màxima.

3. A continuació, ho traiem del microones i remenem fins a obtenir una barreja homogènia.

4. Després, afegim l'arròs inflat i seguim barrejant. Si ho prefereixes, pots substituir l'arròs per fruits secs, com avellanes o ametlles.

5. Finalment, aboquem la barreja obtinguda en un motlle especial de silicona i el deixem reposar una estona.

6. Quan s'hagi refredat una mica, la fiquem al frigorífic durant un parell d'hores.

7. I ja estarà llest per menjar!