El torró de xocolata no pot faltar en les nostres celebracions nadalenques. Aquest any, prova de fer-lo tu mateix a casa amb la senzilla recepta que et mostrem a continuació.
Per fer el típic torró de xocolata amb arròs inflat només et caldrà:
- Mantega de cacau
- Arròs inflat
- Xocolata negra
- Xocolata amb llet.
La recepta ofereix la possibilitat de jugar amb la proporció dels dos xocolates, depenent de quin t'agradi més.
Proporcions:
- Mantega de cacau: 50 grams.
- Arròs inflat: 60 grams.
- Xocolata negra: 125 grams.
- Xocolata amb llet: 150 grams.
1. El primer pas és trossejar les xocolates i col·locar-les en un bol juntament amb la mantega de porc.
2. Ho fiquem al microones durant dos minuts a potència màxima.
3. A continuació, ho traiem del microones i remenem fins a obtenir una barreja homogènia.
4. Després, afegim l'arròs inflat i seguim barrejant. Si ho prefereixes, pots substituir l'arròs per fruits secs, com avellanes o ametlles.
5. Finalment, aboquem la barreja obtinguda en un motlle especial de silicona i el deixem reposar una estona.
6. Quan s'hagi refredat una mica, la fiquem al frigorífic durant un parell d'hores.
7. I ja estarà llest per menjar!