Per tots aquells que vulguin sorprendre la parella en un dia tan especial, hem fet un recull d'alguns dels millors i més romàntics restaurants de la Catalunya central:

Aligué:

Restaurant de llarga tradició a Manresa, situat als afores i obert des de 1957. Ofereix plats de cuina catalana i producte de mercat. Les postres s'elaboren al propi restaurant. Una elecció per sorprendre la parella.

L'Ermitanet:

L'Ermitanet és un restaurant ubicat dins una masia que data de final del segle XVIII, amb petits menjadors molt acollidors. Ofereix un ambient íntim i romàntic. Més de 25 anys al servei dels clients, amb una cuina tradicional.

Restaurant Estel:

L'Hotel Estel és un petit hotel d´ambient familiar i situat al centre de Berga. Va ser inaugurat l'any 1984, i reformat l'any 2004. El restaurant de l'hotel ofereix plats de cuina del Berguedà amb els millors productes de la zona. Una opció interessant per les parelles de la comarca i també pels de fora, que poden optar per afegir una nit d'hotel a la sorpresa.

Marisqueria Can Ladis:Marisqueria Can Ladis

Què millor que un sopar de marisc per celebrar Sant Valentí? Can Ladis, a Sant Fruitós, ofereix un espai d'etiqueta i cuina de qualitat. Els divendres ofereix menú de peix i marisc i menú degustació a partir de 30 euros, (també els caps de setmana). I si vols sopar a casa, i bé, ofereixen plats per emportar, com sempre, amb la millor qualitat del mercat.

Raviolo:

El febrer del 1.989 va néixer el restaurant Raviolo, un petit restaurant especialitzat en cuina italiana, que ben aviat va fer-se un nom propi a la ciutat, gràcies sobretot a la qualitat dels productes utilitzats, la professionalitat de cuiners i cambrers, i a l'interès diari per satisfer els comensals. Elecció encertada per un sopar en parella.

Restaurant Font Negre

Restaurant Font Negre:

A pocs minuts de la ciutat de Berga, el berenador de la Font Negre mostra ara una nova cara moderna i ofereix una cuina de qualitat a uns preus interessants.