La lògica es va acabar complint i un bon Ricoh va caure derrotat en la visita a la pista d´un Granada que es manté imbatut al seu pavelló. L´actuació excel·lent de Bulfoni (amb 6 triples) o la prou meritòria d´homes com Ibaka o Alzamora va contrastar amb les menys afortunades actuacions de Montañez (només 2 punts) o de Josh Asselin, minvat físicament i carregat de faltes personals en el moment decisiu. Guille Rubio no va sortir de titular i la impressió és que haurà de millorar força el rendiment per tornar a ser l´home important que s´espera que sigui; en tot cas, sortint des de la banqueta va fer números més apreciables que altres cops.

Josh Asselin sí va sortir al cinc inicial del Ricoh, però de seguida va entrar Alzamora, ja que el pivot americà no s´havia entrenat en els dos darrers dies per culpa d´unes angines. L´altre pivot d´entrada de l´equip manresà era Ibaka. El primer llançament del Ricoh va ser de Bulfoni i la pilota picava al ferro. El Granada es va posar al davant amb un 5-0 després d´un triple de Gianella. La resposta era de Javi Rodríguez, però Borchardt feia mal prop de cistella (7-3). Els locals dominaven i Hunter obria més forat des de 6,25 amb el 12-5 (min 4). El Ricoh estava agafant bons rebots, Ibaka reduïa, però en un contracop Montañez errava en una clara penetració. Sort que, ara sí, Tuky Bulfoni encertava amb dos triples (16-13). L´argentí era qui mantenia el tipus en atac i amb 2 tirs lliures posava el 18-15 en el lluminós. Ibaka estava molt actiu i des de la línia de personal feia que els manresans s´acostessin a dos punts. El que era difícil d´aturar era Curtis Borchardt (ja sumava 10 punts); tot i que Alfons Alzamora ho intentava, li deixava un espai per llançar de 4-5 metres que el del Granada aprofitava.

Javi Rodríguez rebia un tap per part de Juanpi Gutiérrez però el Ricoh es mantenia seriós i Ibaka posava el 20-18. Una gran entrada a cistella de Bulfoni (10 punts), amb ganxo d´esquerra, va deixar el 22-20 al final del primer quart.

Grimau i Guille Rubio ja es van incorporar en el segon període; el capità va empatar el partit des de la línia de personal. Però qui no parava era un Bulfoni grandiós: dos triples més i posava un 22-28 que feia il·lusionar. Scepanovic hi posava rèplica, però Josh Asselin ja s´havia incorporat i amb Rubio el marcador es disparava fins a 25-32 (min 13). Pablo Aguilar, el jove ala cedit pel Madrid, feia un nou triple i un error en el tir per part de Jordi Grimau era pròleg d´una antiesportiva d´Asselin; els locals recuperaven l´alè (31-32, min 15). Cherry, el base suplent dels andalusos, culminava un 9-0 per als de Trifón Poch, que ara es tornaven a posar al davant. Guille Rubio només feia un de dos tirs lliures; en canvi, Cherry clavava el segon triple (38-33). Diego havia entrat en el lloc de Bulfoni, que amb 16 punts ja havia fet la seva màxima anotació en un partit de lliga amb el Ricoh. Asselin seia a la banqueta amb la tercera falta que li treia Maric i entrava a pista Balmón. Alzamora era el que feia possible que el Ricoh no perdés la petja granadina (39-37). Un rebot en defensa perdut pels manresans va ser fatídic, ja que Cherry tornava a encertar des de fora i Scepanovic repetia per posar el màxim avantatge andalús amb el 46-39. Set punts de diferència que es mantenien a la mitja part (48-41). L´antiesportiva que van assenyalar a Asselin i els 3 triples de Cherry havien tornat a posar els locals amb un avantatge clar.

El Ricoh va començar igual que en el primer quart, amb un 5-0 en contra que oferia un 53-41 que era la màxima renda local. Qui va sortir al rescat va ser de nou un Tuky Bulfoni, que va encertar en el seu cinquè triple de cinc intents. Ibaka reduïa i Bulfoni arribava als 21 punts amb el 53-48. Sí, era possible! Els manresans eren a prop novament i posaven un cert neguit a les grades (57-52). Jasen va entrar a pista amb la missió de marcar un Bulfoni que continuava en estat de gràcia, amb el seu sisè triple (57-55, min 26). En un gran contracop, una assistència de mèrit de Javi Rodríguez permetia a Ibaka esmaixar l´empat.

Asselin tornava i agafava moral amb un nou mat, el Ricoh estava capacitat per endur-se la victòria. Els àrbitres assenyalaven més faltes als locals, però l´hi tenien votada a Asselin, amb la quarta, molt rigorosa. Un triple de Jasen i una cistella des de sota de Curtis Borchardt suposaven el 66-62.