"Segueixo pensant que fonamentalment, que la gent vingui al camp depèn de nosaltres", ha explicat el tècnic barcelonista, "perquè al final, si fem bé les coses, la gent vindrà".

Guardiola ha admès que els horaris no ajuden al fet que el Camp Nou s'ompli i que els últims rivals "poden haver estat poc atractius per a la gent", però ha insistit que l'equip "és més fort i millor" com més gent hi hagi a les grades.

"El partit de l'altre dia, amb més gent, l'hauríem guanyat, però la nostra obligació és seguir jugant bé perquè la gent vingui al camp", ha afegit Guardiola, que ha aprofitat algunes de les preguntes de la seva roda de premsa prèvia al partit contra el Valladolid per subratllar el seu missatge a l'afició.

"Estic convençut que al final vindrà molta gent al camp", ha previngut Guardiola, que ha apel·lat a la crisi econòmica com un dels factors que ajuden a explicar la baixa afluència al camp. "La gent va menys al cinema, compra menys pisos i va menys a restaurants. Però a la llarga, la gent vindrà", ha manifestat l'entrenador.

Preguntat per l'horari que preferia per als partits de futbol, l'entrenador del Barça va assegurar que "la tarda", encara que ha ironitzat en aclarir: "això hauríeu de preguntar-l'hi a Roures", en referència a Jaume Roures, un dels màxims accionistes de Mediapro, empresa que controla bona part dels drets del futbol televisiu a Espanya.