La trobada va estar marcat per la intensa pluja caiguda en les últimes hores sobre la ciutat de Girona el que va convertir el terreny de joc en impracticable, i més encara a mesura que van passar els minuts.

En la pràcticament última oportunitat de la primera parteix el Girona va marcar a la sortida d'un córner en el qual després que Arnal pentinés el baló en el primer pal el central Serra va aprofitar un baló mort en l'àrea petita per a enviar-lo al fons de la porteria. Amb aquest marcador i un aiguat constant es va arribar al descans.

Ja en la segona parteix els gironins van disposar d'un parell d'oportunitats per a sentenciar el partit i fins i tot van reclamar com penal una caiguda de Xumetra en l'àrea, petició que el col·legiat del partit va passar per alt i va permetre que l'Elx arribés als últims minuts amb opcions.

Quan el temps ja havia transcorregut una falta a la vora de l'àrea gironina va ser aprofitada després de dos rebots per Sants per a empatar a un i deixar el partit en el repartiment de punts.

D'aquesta manera el Girona veia truncada l'opció d'escalar algunes posicions en la classificació encara que es manté com un equip ferm a casa on solament ha perdut un partit.

Per la seva banda l'Elx allarga la ratxa positiva des que Claudio Barragán es va fer càrrec de l'equip. En els últims set partits ha sumat quatre victòries, dos empats i una sola derrota.