Raúl Agné ha dissenyat un pla d'entrenaments per a cada dia de la setmana, incloent el primer dia de l'any, en el que els jugadors s'exercitaran a partir de dos quarts de dotze a l'estadi de Montilivi.

Precisament l'estat del terreny de joc pot ser una altra vegada protagonista en els pròxims dies, després que en les últimes hores hagi plogut amb molta intensitat i sense pausa en la capital gironina. El mateix Raúl Agné ja es va queixar de l'estat de la gespa en els dos últims partits que l'equip va jugar a casa abans del parada nadalenc.

I paral·lelament a tot això, i mentre el migcampista Jordi Matamala jugarà aquest diumenge amb Catalunya davant Colòmbia, en els despatxos de Montilivi el Director Deportivo Javi Salamero segueix a la recerca de l'últim reforç que li falta per a la davantera.

Després de la incorporació de Igor, Salamero va dir que en pocs dies es completaria la plantilla, però els pocs davanters golejadors que hi ha al mercat tenen un bon nombre d'ofertes a sobre de la taula, sense que ningú de moment hagi mogut la primera fitxa.

Agné haurà de jugar a Tarragona sense cap reforç, un perquè no ha arribat i en el cas de Igor perquè les vacances de Nadal de la Confederació brasilera ha impedit rebre el trànsfer amb el qual poder tramitar la fitxa del jugador.