"Els ànims no estan en el millor moment, però la gent està molt ficada i és conscient de la situació. Les coses s'estan fent bé i penso que els resultats acabaran arribant. A més, quan et surten malament les coses sembla que tot s'et gira d'esquena: errors arbitrals, errors puntuals, etc", ha remarcat.

En declaracions a l'Agència EFE, el futbolista ha apuntat que "Estar ficat a sota et crea un estat d'ansietat, de desconfiança i de precipitació que no és res de bo per al joc". "En qualsevol cas, aquesta és una plantilla que ja s'ha vist en situacions similars i penso que podem treure-la endavant, encara que durant les pròximes setmanes passem dificultats", ha afegit.

Al fil d'aquesta reflexió, molts pensen que la plantilla de l'Espanyol pot oferir un rendiment superior a l'actual: "És veritat que tenim qualitat a l'equip, però hem de demostrar-la. Hi ha equips amb qualitat que se n'han anat al sot. És clar que és una cosa important, però hem de manifestar-la al camp".

Per al migcampista, el primordial en aquests moments és "una victòria" per acabar amb la dinàmica negativa. "A tothom li vindria bé una victòria perquè reforçaria la moral de la plantilla i tranquil·litzaria una mica els ànims. Hem d'acabar amb aquesta dinàmica i crec que podem si continuem amb aquest bon treball".

A pesar del moment delicat, Moisés Hurtado ha enviat un missatge d'ànim: "Hi ha marge i cada victòria en una situació com la nostra et dóna molta vida. Aquest equip sempre ha estat competitiu i ha tret situacions complicades cap endavant. Cal espavilar com més aviat millor perquè encara hi ha marge per fer coses importants".

Respecte al treball del tècnic José Manuel Esnal, Mané, ha destacat que està insistint "en l'aspecte defensiu i en altres conceptes diferents com l'estratègia o el joc al contraatac". "El missatge és clar, senzill. Portem poc temps i tampoc pot haver un bombardeig d'informació ".

L'actual està sent una temporada dura per al vestidor espanyolista que en tres mesos de Lliga ja ha tingut dos entrenadors.

"Era la primera vegada que vivia la destitució d'un entrenador i no és res agradable. En el pla personal em sento molt responsable i és una càrrega i una rèmora per a mi. La corda es va trencar per aquí; és la llei del futbol", ha finalitzat.