L'escorta dels actuals subcampions de l'NBA ha anotat 31 punts i ha estat el millor d'un equip dels Lakers, on cinc jugadors més han fet 11 o més punts per acabar amb la resistència d'un rival que ha aguantat fins al tercer parcial.

El pivot català Pau Gasol ha estat un d'aquests membres del conjunt de Phil Jackson que ha superat la desena de punts amb de 13 (4/10 en tir i 5/5 en lliures), i aportant rebots (9) i, sobretot, assistències (7).

Els Warriors han intentat donar una nova sorpresa com va passar dies abans quan van poder amb els Celtics, però van perdre el pas després del descans, al qual van arribar amb opcions (65-58) després d'un recital ofensiu de tots dos.

Tot i això, l'atac dels Lakers no ha abaixat la seva efectivitat (més del 50% en presentació i 10/22 en triples) i els locals van tornar a anotar més de 30 punts (37) en el tercer quart, suficients per assegurar-se la victòria de cara als 12 minuts finals (102-85).

D'aquesta manera, l'equip de Pau Gasol ha aconseguit el seu quart triomf consecutiu i amb un balanç de 25-5 lideren amb solvència la Conferència Oest i s'acosten als Celtics, líders de la Lliga i de l'est, que tenen 28-4.