sEls germans Ignasi i Abel Ávila, dos migfondistes paralímpics del CA Manresa, han tornat a pujar al podi en el Campionat d'Espanya d'Atletisme paralímpic, celebrat aquest cap de setmana a Logronyo.

Ignasi Ávila va demostrar ser el millor en la final dels 1.500 metres llisos, en guanyar la prova amb 3' 59''08 i en deixar en segona posició el gallec Gustavo Nieves. En tercer posició va entrar el germà de l'Ignasi, l'Abel Ávila en el seu cas amb un crono de 4' 01'' 90. Aquesta competició era en format obert i també hi competia el també migfondista del CA Manresa Oriol Sellarés, que va ser quart amb uns brillants 4' 03'' 66 (m.m.p.). Els germans Ávila prendran part del 4 al 14 de juny en els campionats d'Europa IPC (paralímpics) que se celebraran a l'illa de Rodes.

Per la seva banda, cal destacar l'actuació de la fondista manresana Alba Xandri (CAM), que va ser tercera en la quinzena Mitja Marató de Girona amb 1h 26' 37''.

En els campionats d'Espanya universitaris que van tenir lloc a Fuenlabrada (Madrid), l'atleta igualadina del CA Igualada, Èlia Pascual, va aconseguir el subcampionat en javelina amb un millor intent de 49,40 metres. El marxador montbuienc Javier González (UDL Lleida) va ser desqualificat en els 10 km marxa.