Els pilots Repsol confirmen el seu bon nivell de forma en una cursa en la qual tot i els problemes, continuen amb opcions de victòria a falta d'una etapa.

Les dunes properes al llac Iriki han tornat a ser l'escenari d'una nova etapa del Ral·li del Marroc, en la qual Marc Coma i Jordi Viladoms han aconseguit imposar el seu ritme. Ha estat la primera victòria de Marc Coma en aquesta cursa, que ha completat els 155 quilòmetres cronometrats amb 4 minuts i 30 segons d'avantatge sobre Viladoms, i 4 minuts 38 segons sobre Cyril Despres, que es manté líder de la prova amb 7 minuts i 5 segons d'avantatge respecte a Marc Coma.

Partint des d'unes endarrerides cinquena i tretzena posició, els pilots Repsol han atacat de nou en l'etapa d'avui per intentar recuperar el terreny perdut en les dues últimes jornades. Els primers 50 quilòmetres han estat per una pista que ja van recórrer en sentit contrari dos dies enrere, una pista que el pas de la cursa havia deixat amb força fesh-fesh i pols, que podia amagar algun perill en forma de forat o roca tapada.

A continuació, els participants s'han endinsat en les dunes properes al Llac Iriki, i és aquí on Coma i Viladoms han pogut forçar el ritme per anar reduint distàncies en la classificació general. Finalment, l'etapa ha comptat amb un últim tram que recorria un riu de sorra fins a la meta de l'especial. Ha estat una etapa bonica, que ha permès a Marc Coma arribar a la definitiva jornada de demà amb algunes opcions per lluitar per la victòria.

Serà una última especial de 182 quilòmetres cronometrats, al principi per pistes sorrenques, fins arribar a una zona més tècnica i revirada.