El tennista valencià Juan Carlos Ferrero va ser víctima d'un assetjament telefònic continuat després que el seu telèfon mòbil fos sabotejat, segons va confirmar el seu entrenador, Antonio Martínez Cascales.

L'entrenador de Ferrero va informar d'aquests fets, que han estat denunciats a la policia, en el programa "Deportes a tope" de Popular TV a València, en el qual també es va desvetllar que aquests fets van afectar a més persones del cercle pròxim del tennista.

Segons va relatar Martínez Cascales, Ferrero va arribar a rebre fins a 300 cridades mentre disputava el torneig de Shanghái de fa deu dies, algunes a altes hores de la matinada i va estar gairebé 48 hores sense poder agafar el son.

Martínez Cascales va confirmar a Efe que l'assumpte "està en mans de la policia" i que ara el jugador té "oblidat l'assumpte i està centrat en l´Open 500 de València per a oferir el seu millor tennis a casa".

L'assetjament sofert també va incloure alguns missatges de mòbil enviats des del número particular de telèfon fix de Ferrero a Espanya que intentaven convèncer-li de la presència d'estranys en el seu domicili, encara que aquesta presència no es va produir en cap moment i possiblement es va sabotejar també el telèfon fix a través d'internet.

Ferrero va abandonar el torneig en aquesta ciutat xinesa després de patir una "inexplicable baixada del seu joc motivat per la preocupació que li produïa aquest fet que li va descentrar per complet", va explicar Martínez Cascales.

A més, com part del sabotatge, els codis de seguretat dels seus telèfons i el dels seus col•laboradors van ser manipulats i es va produir un bombardeig sistemàtic de cridades amb números canviats.

Un dels nombrosos missatges de mòbil que va rebre advertia al tennista d'Ontinyent (València) que estava sent sotmès a una prova per a comprovar els efectes que podien tenir en esportistes d´èlite un assetjament telefònic.