El Bayer Leverkusen es manté al primer lloc de la Bundesliga, tot i que va empatar ahir a 2 gols a casa del Schalke 04, un resultat que va tenir gust amarg després que als líders se'ls escapés el partit de les mans. Amb l'empat, el Schalke continua en quart lloc a dos punts del Leverkusen i a un punt del Werder Bremen i l'Hamburg, que ahir va ser sorprès pel Borussia Mönchengladbach i va encaixar la primera derrota a la lliga (3-2).

El Leverkusen va dominar amb autoritat el Schalke durant la primera part, amb dos gols de Toni Kroos i Stephan Kiessling. El segon temps es presentava com un tràmit, fins que el minut 83, Kevin Kuranyi va marcar el primer gol del Schalke. En el 88, Vicente Sánchez va aconseguir, de cap, el segon.

Tot i que Trochowski va encetar el marcador de l'Hamburg, els locals van lluitar amb força i Friend va marcar el gol de la victòria en el 82. Per la seva banda, al Bremen se li va complicar el compromís amb el Nuremberg, però amb dos gols d'Aaron Hunt a la represa, va empatar. El proper rival del Sevilla a la Lliga de Campions, l'Stuttgart, va empatar sense gols a casa contra el Bayern de Munic. El Wolsfburg també va empatar amb el Mainz, a 3 gols, i el Colònia va caure davant el Hannover 96 (0-1).