Fernando Torres no va poder salvar ahir el Liverpool, que va veure com expulsaven dos homes i va fer aigües en la visita al camp del Fulham (3-1), en una jornada en la qual va destacar l'Arsenal de Cesc Fàbregas en endur-se de manera contundent el derbi londinenc contra el Tottenham (3-0) i el Chelsea, que va tornar a guanyar aquest cop contra el Bolton (4-0) i continua líder de la Premier.

El Liverpool va sumar la seva cinquena derrota en onze partits. El Fulham es va avançar mitjançant Zamora, però Torres va empatar el matx. Els locals van tornar a posar-se davant mitjançant Nevland, quan el Liverpool va veure com expulsaven Degen i Carragher. Els visitants no van reaccionar i el Fulham va sentenciar amb un gol de Dempsey.

L'Arsenal, amb un gol de Cesc Fàbregas i dos de l'holandès Robin Van Persie, es va endur els tres punts en aprofitar els errors catastròfics del seu rival, el Tottenham, en el derbi de Londres. Per la seva banda, el Chelsea d'Ancelotti es va desfer sense problemes del Bolton amb gols de Lampard, Ivanovic i Deco per continuar líder a la lliga, seguit del Manchester United, que ahir no va fallar i es va imposar al Blackburn 2-0 amb gols de Berbatov i Rooney.