Molts gols en el partit que va enfrontar el Berga contra el Josep Maria Gené. Ben aviat va començar el festival de gols, al minut 2 es van avançar els visitants, però set minuts més tard el Berga va empatar el partit a 1. Siles, al minut 35 va transformar una pena màxima i va posar per primer cop el Berga davant en el marcador.

El Josep Maria Gené va quedar amb un home menys per l'expulsió de Malick, i això ho va aprofitar el Berga per fer el 3-1, obra de Gerard. Tot i ser un home menys, el conjunt visitant no es va amagar i va intentar remuntar el partit. A la segona part Ángel va fer el 4-1 i va deixar el partit sentenciat. Ahyam, al 79, va posar una mica d'emoció amb el 4-2, però tres minuts més tard Mora va fer el cinquè. Ahyam va tornar a marcar per al Josep Maria Gené, però el Berga va contestar de nou amb un gol de Siles a l'últim minut del partit. Amb el 6-3 el Berga suma la seva tercera victòria i se situa onzè a la classificació, amb 9 punts.