El pilot pierenc de Repsol-Montesa Toni Bou és a un pas de proclamar-se novament campió d'Espanya de trial indoor, competició que ha guanyat els dos darrers anys. Va vèncer a la segona edició del trial Ciutat de Girona, tercera prova puntuable de l'any que es va endur, com les dues anteriors. L'anoienc en tindrà prou classificant-se entre els cinc primers en la prova vinent per endur-se novament el títol.

Bou va completar, sense penalitzacions, les quatre zones que, juntament amb la cursa en paral·lel, constituïen la volta de classificació de la prova gironina. En la final, amb sis zones més la cursa, el pluricampió del món va decidir assegurar i penalitzar per temps en els obstacles més llargs i tècnics abans d'arriscar-se a cometre alguna errada. Tres dels set punts del seu compte els va sumar per aquest motiu i els altres dos en assegurar en la cursa en paral·lel que tancava la tercera cita del campionat. La segona posició va ser per a Albert Cabestany, amb 8 punts, i tercer va ser Jeroni Fajardo, que en va sumar 17. En l'estatal, Bou té 30 punts i Albert Cabestany en suma 24, mentre que Fajardo en té 16. La darrera prova no tindrà lloc fins el 27 de desembre vinent, a la Corunya.

Després d'aquest triomf, Bou va dir que "desitjava guanyar a Girona, fins avui no ho havia aconseguit, i era una de les proves importants que em faltaven. Considero que ha estat un trial molt fàcil, però en el qual calia escollir entre superar el temps màxim per zona o anar de pressa i arriscar-se a errar. He optat per la primera possibilitat, ja que en un campionat tan curt pot tenir males conseqüències cedir punts". El pierenc va afegir que "m'he proposat guanyar els quatre campionats en què participem. Els dos mundials ja els tenim, aquest està encarrilat i el de l'aire lliure, també".