El Martorell va caure a la pista de l'equip més potent de la categoria, el Finques Centelles, per un resultat de 6-1, en un matx que van tenir controlat en tot moment els locals, però en el qual els visitants van mostrar-se més perillosos després del descans.

En la primera part el Finques Centelles dominava clarament, amb jugades molt ràpides que no podien aturar els visitants. El Martorell en aquest primer temps no va gaudir de gaires oportunitats de marcar, excepte una clara ocasió de Jorge Rubio, que no va entrar.

En els primers minuts de la segona part, els martorellencs van sortir més forts. El Martorell va mostrar-se més ofensiu i va arribar a porteria amb ocasions de Marc i Fran, que no van entrar. Tot i que el marcador era advers, va demostrar molt més perill, però continuava rebent gols. En els últims cinc minuts els visitants van sortir amb porter jugador i, tot i que van rebre un gol, van marcar el de l'honor mitjançant Fran dos minuts abans d'acabar el matx.