L'Esparreguera i l'A.E.S.E. van enfrontar-se ahir en el partit més interessant de la jornada al grup 2 de Primera Catalana, ja que rivalitzava dos equips de la zona alta de la classificació que arribaven amb un mateix balanç de 5-1.

El partit va ser marcat per la plena igualtat en el marcador (les diferències mai no van ser superiors als set punts) i pel lleuger domini esparreguerí a l'inici. Un Esparreguera que tenia la important baixa del seu home interior Romera, i que va permetre als visitants capturar força rebots ofensius i gaudir de segones oportunitats. En la segona meitat l'A.E.S.E. va agafar la iniciativa i va anar reduint les diferències de mica en mica. Però el moment decisiu es va produir a manca de 19 segons, quan Samaniego va xiular una antiesportiva inexistent que va permetre als visitants passar del 68-64 al 68-68. En la pròrroga, i ja sense massa moral, els locals es van veure superats pels seus rivals.