L'Hostal Baviera va aconseguir la seva quarta victòria consecutiva i es manté a la part més alta de la taula classificatòria. El Sant Fruitós, valent, i l'Almeda, al límit, van protagonitzar un partit molt emocionant, en què ambdós equips van entaular un alt ritme de joc que van mantenir fins al final i van necessitar una segona pròrroga per decidir la victòria.

El Sant Fruitós va prendre la iniciativa; resolutives en atac i efectives en defensa, les bagenques van imposar-se a les locals amb un parcial de 5-15. En el segon període, però, l'Almeda va millorar el seu llançament i va ser més agressiu en defensa mentre les bagenques es desinflaven una mica en la igualtat a la pista. Però l'Hostal Baviera va mantenir les diferències al descans (23-33), després de tancar el segon quart amb un empat a 18.

A la represa, les locals van projectar una defensa zonal amb una rotació molt elevada que va posar moltes traves a l'atac de les visitants. En aquesta segona part, l'Almeda va anar ajustant les distàncies i va igualar el marcador, amb constants alts i baixos. Amb empat a 56, el desenllaç s'aplaçava a la pròrroga.

Però cap dels dos conjunts van poder trencar la igualtat aferrissada en aquest primer temps extra. Un altre empat, a 64, va requerir la segona pròrroga del duel, quan el Sant Fruitós va saber sentenciar el partit. Les faltes personals i, sobretot, la diferència física d'un Asfe més preparat i fresc van ser les claus per esqueixar de manera definitiva el partit i sumar els tres punts que els mantenen a la zona més privilegiada.