El Suzuki Manresa va compartir estada en l'hotel NH d'Alacant amb la històrica Reial Societat de Sant Sebastià, ara a Segona Divisió. L'equip basc arribava líder al seu partit amb l'Hèrcules, que per cert va treure públic al Meridiano-Suzuki ja que coincidia en el seu horari matinal. Doncs bé, la Reial va caure sense cap mena de pal·lia- tius, per 5-1. Si el Suzuki i els donostiarra van sortir esquilats, també ho va fer Las Palmas, que dissabte va dormir al mateix hotel després d'haver perdut (4-1) a Cartagena.

Si veure les imatges dels partits en directe és un gran avenç, no cal descuidar la resta d'apartats. El lloc web de l'ACB va tenir un dia caòtic, i va ser molt complicat poder seguir en directe les estadístiques dels partits. Al matí, el partit entre el Gran Canària i el Granada va ser del tot clandestí, sense estadístiques ni possibilitat de seguir-lo per acb360. A la tarda es va repetir la història amb la segona part del València-Caja Laboral i amb el partit entre el DKV Joventut i el Valladolid.

El nou servei acb360 que ofereix l'Associació de Clubs permet als seguidors dels equips veure a través de la xarxa d'Internet els partits dels seus equips quan són oferts, diumenge al matí, per una televisió autonòmica. Ahir van ser molts els aficionats manresans, una bona part d'ells per mitjà de la connexió que oferia el web www.regio7.cat, els que van poder veure les imatges de Punt2 del partit que van disputar alacantins i manresans. Llàstima que l'actuació del Suzuki no fos pas per emmarcar.