Jaume Ponsarnau, ja de costum, no posa excuses. Ahir menys i va resumir el partit de la següent manera: "avui ha estat un mal dia, amb mala planificació, i mala resolució". I després va fer esment a dos partits anteriors per exemplificar l'actuació de l'equip a Alacant: "hem jugat col·lapsats en atac, similar al dia de Múrcia i a mi també m'ha recordat molt el que va passar-nos en el partit de Lliga Catalana al Sant Jordi davant del Joventut. Tampoc és que, en atac, el dia del Bilbao al Nou Congost haguéssim fet un partit molt millor al d'avui, però sí que vam tenir més equilibri i en els moments claus, l'encert necessari".

Ponsarnau va assumir que "ens hem trobat amb un rival que ens ha imposat un to defensiu molt alt, hem perdut massa pilotes, però tot ia això encara teníem possibilitats. Però després del descans ens hem tornar a equivocar molt, no hem estat llestos i hem dit adéu al partit. Jo estic satisfet del què volem fer, de les ganes que hi posem però ens perdem amb l'ansietat. Perquè si la pilota no entra, s'ha d'estar més pendent d'altres detalls, estar més junts, i ens costa. Avui tan sols ens ha descol·lapsat en algun moment l'Alfons Alzamora i el nostre mal atac ens ha acabat afectat a tot el joc. Sabem que no tindrem en les properes setmanes a Cusworth, i ens hi hem d'acostumar". Sobre si el Meridiano era un rival directe, Ponsarnau va dir que "encara és molt aviat, jo compto ara sobretot en guanyar partits. Ells han estat avui molt intensos i penso que la baixa d'Austin els hi ha donat més possibilitats de jugar així".

Rodrigo San Miguel estava ahir afectat per la derrota i declarava que "està vist que el dia que no fiquem cistelles tot el nostre joc en queda molt ressentit. Sembla que ens oblidem de tot, dels sistemes, de com moure'ns... Avui és veritat que en defensa hem mantingut el tipus però al final també ha baixat sobretot després dels cinc minuts inicials del tercer període quan ells estaven desencertats i hem tingut a la nostra mà remuntar".

Óscar Quintana, l'entrenador del Meridiano i ex del Manresa, va felicitar-se per "una victòria que era molt important i després d'uns dies molt difícils. Però tots hem fet front comú, el patrocinador hi va posar de la seva part, amb el dinar de germanor de divendres". Per al tècnic cantàbric una de les claus del matx havia estat "donar un pas endavant en defensa que ens ha permès dominar al rival. Ha estat el primer cop de la temporada que hem guanyat els quatre quarts. Hi ha hagut una solides molt gran per part de tot l'equip. Crec que és una victòria que ens ajuda a treure dubtes sobre l'equip". Tot i això els periodistes li van fer esment de la lesió d'Austin i dels 3 punts que va només va anotar Hill.

Sobre el Suzuki, Quintana va dir que "és l'equip ordenat que jo ja m'esperava i que lluita fins al final, però avui no ha afinat els triples. Sí, l'average pot ser important".