El Sant Feliu Sasserra va tenir ocasió de mantenir la bona ratxa de resultats al camp del Tona, però aquest cop la sort no va ser una aliada dels bagencs.

El Sant Feliu Sasserra es va avançar en el marcador al minut 21 amb un gol d'Alberto, i minuts després va tenir diverses oportunitats per incrementar el seu avantatge sense encert per culminar-les. Amb 0 a 1 es va arribar al descans i, a la represa, l'equip de David Molina va continuar jugant al contracop, aguantant bé els atacs locals. Al minut 80 seria expulsat Jesús Pelfort per tocar la pilota amb les mans dins de l'àrea. El corresponent penal va ser fallat pels locals, però uns minuts després Mendo empataria. I el que són les coses, en el descompte, el Sant Feliu Sasserra encaixaria el segon gol que tiraria per terra tot el bon treball fet al llarg del partit.