Tot i haver perdut el seu darrer partit de lliga davant de l'Avantmèdic Lleida en un partit molt ofensiu (95-104), el Sedis Mausa continua situat en una còmode posició a mitja taula i amb un balanç positiu de tres victòries per dues derrotes.

Després d'haver descansat en l'anterior jornada, el Sedis va rebre aquest cap de setmana la visita del Lleida, un rival de característiques molt semblants a les seves i que té la virtut de jugar un joc ràpid amb possessions curtes. Tal i com es podia intuir sobre el paper, l'inici de partit va ser frenètic, amb uns locals que van saber treure més suc del partit. Així, el Sedis aconseguia un renda de vuit punts al descans (47-38). El festival anotador va continuar durant la represa, amb un Lleida que no cedia i que se situava 70-68. En el tram final, el Sedis no va saber mantenir-se al davant en veure que el Lleida, amb un espectacular encert, capgirava el marcador i obria una escletxa de sis punts que seria definitiva.

Per la seva banda el CB Navàs va descansar aquesta jornada. Els de Jordi Sainz, últims i sense conèixer la victòria, necessiten guanyar la setmana vinent a casa aprofitant la visita del CB Santfeliuenc per agafar una mica d'aire.