L'atleta Pepe Ríos continuarà aquesta temporada al Club Atlètic Manresa. Després d'un ball de fitxatges a tot l'atletisme estatal l'atleta continuarà defensant els colors de l'entitat manresana i ho farà en un any d'europeu, el seu objectiu en la prova de Marató.

Ríos, que ja té la mínima per participar en el 20è Campionat d'Europa d'Atletisme que es disputarà del 27 de juliol a l'1 d'agost a Barcelona, centrarà tots els seus esforços aquesta temporada en aquesta cita europea. Ríos ja va aconseguir aquesta marca mínima el març quan va aconseguir un bon registre de 2 hores, 10 minuts i 26 segons a Otsú (Japó).

Ara l'atleta del CAM ja ha tornat a entrenar després de passar dues vegades per quiròfan per superar dues lesions que el limitaven a l'hora de córrer. Pepe Ríos s'ha decidit per vestir de nou els colors de l'entitat manresana, on s'ha trobat molt bé aquesta temporada en la qual va preparar molt bé la prova d'Otsú que li va donar aquesta condició de millor maratonià espanyol de l'any.

A més, Ríos va encapçalar l'expedició manresana al Campionat d'Espanya de Cros per a clubs, una competició en la qual el CAM va acabar en novena posició a Cáceres, la millor classificació del club. Així doncs, el Club Atlètic Manresa podrà disposar un any més del millor atleta maratonià d'Espanya, un autèntic privilegi de què de ben segur gaudirà.