Molt bons resultats els aconseguits pel Club Su-Ba-Lee de Manresa en la 23a edició del campionat de Catalunya infantil de competició de taekwondo, que es va disputar al pavelló poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona. El gimnàs bagenc va prendre part en aquesta competició amb dotze competidors i hi va obtenir un excel·lent registre de tres medalles d'or, tres de plata, tres de bronze i tres quartes posicions.

D'aquesta manera, les medalles d'or van ser les aconseguides per Paula Ramírez, en la categoria de 28 a 31 quilos; Melanie Moret, entre 33 i 37 quilos, i Pablo Silva Mas, en més de 65 quilos.

Pel que fa a les medalles de plata, aquestes van ser guanyades per Carolina Ramos (entre 37 i 40 kg), Loubna Bouchafra (més de 59 quilos) i José Antonio Liébana (de 61 a 65 kg). Els bronzes van ser obtinguts per Anas Bouchafra, entre 31 i 34 quilos; Héctor Cuerda (més de 49 quilos) i Lorena Rodríguez (de 47 51 kg). Finalment, quatre dels participants van ser quarts. Van ser Víctor López, de 28 a 31 kg, Jonathan Nogueira, menys de 28 quilos, i Alejandro Beltrán, de 40 a 43 quilos. Tots ells van participar sota la supervisió dels seus professors al club manresà, Josefina López i José Bravo.