"Hem de sumar els sis punts per a classificar-nos; si no ho fem és que no mereixem estar en vuitens", ha advertit el tècnic del Barcelona, Josep Guardiola, després de l'empat del seu equip (0-0) davant el Rubin Kazán.

Guardiola sap que els seus homes no poden fallar a Kíev davant el Dínamo ni tampoc contra l´Inter de Milà en el Camp Nou, pel que va voler deixar clar que ja no hi ha marge a l'especulació.

"El punt d'avui sabrem si és bo o dolent al final, però és qüestió de tirar de calculadora, perquè sabem que hem de guanyar els dos últims partits", va insistir.

El tècnic blaugrana no es va mostrar ni de bon tros disgustat pel joc que va fer el seu equip a Rússia, "molt bo en la primera meitat" i més discret en la segona, "quan hem jugat més amb el desig i ens ha costat un poc més".

Guardiola va recordar que conjunts com el Zenit o el Shakhtar Donestk han guanyat recentment la Copa de la UEFA, que "tots els equips d'aquesta zona són bons i juguen molt bé organitzats" i que el Rubin Kazán no és una excepció.

"De vegades, és molt difícil atacar a deu homes que estan allà dins. Aquest equip es dedica a això i, t'agradi més o menys, ho fa molt però que molt bé, amb constants ajudes, tancant els passadissos interiors i després sortint molt ràpid al contraatac", ha destacat.