El Reial Madrid va deixar escapar una bona oportunitat per trencar la maledicció de San Siro, on no ha guanyat mai. Malgrat fer la millor primera part de la temporada, li va faltar continuïtat en el seu futbol per donar un cop d'autoritat. El Milan, sense fer res de l'altre món, va empatar amb un gol de penal de Ronaldinho i a la segona part encara va donar algun ensurt al Reial Madrid, que va demostrar algunes mancances dins una millora general.

Manuel Pellegrini ha trobat un equip titular per anar fent feina, encara sense Cristiano Ronaldo i amb Raúl a la banqueta. El conjunt blanc va dominar molt però no va saber materialitzar les seves ocasions. Kaká era el gran protagonista del partit. Va tornar a casa i va assumir tota la responsabilitat de construir el joc d'atac del seu equip. El Reial Madrid se'n va beneficiar i va començar a crear bones ocasions que Dida va aturar. Fins que a la mitja hora de joc, un xut de Kaká va sorprendre el porter brasiler, que va deixar la pilota morta als peus de Benzema. Un nou regal, com els que va fer al Santiago Bernabéu, que permetia al Reial Madrid afrontar una hora de partit amb optimisme.

Però l'alegria amb prou feines va durar cinc minuts. Borriello va forçar un penal de Pepe per mans, i Ronaldinho va empatar amb un xut magistral. El brasiler ja no té condicions per córrer, però va demostrar precisió.

A la represa, el Milan es va mostrar més valent. Borriello i Inzaghi, el seu substitut, van poder avançar el Milan. Però tenien el punt de mira desviat. Benzema i Kaká van xutar a les mans de Dida, que va salvar el gol de Raúl en els darrers instants. Amb aquest resultat, el Reial Madrid i el Milan lluitaran amb l'Olympique de Marsella per les dues primeres posicions. El duel de la propera jornada, entre italians i francesos, serà clau.