No és el primer cop ni serà el darrer aquesta temporada que el Manresa hagi d'enfrontar-se a un rival inèdit en la seva llarga història. Demà, diumenge (18 h, dues hores després de la presentació dels equips base), els manresans rebran la visita del Farners, conjunt de la comarca de la Selva. El partit té una vital importància per als manresans, que no acaben de sortir de la part mitjana-baixa de la classificació. Encallat amb vuit punts, l'equip de Martí Alavedra confia a tirar endavant aquest nou compromís, tot i que reconeix que "serà difícil com tots els d'aquesta categoria. Considero que, tot i que algun resultat no ha acompanyat, l'equip es troba en un bon moment, i ho hem de reflectir sobre el terreny de joc". El conjunt de Santa Coloma de Farners està acomodat a la zona tranquil·la de la classificació, havent aconseguit resultats de mèrit, com l'empat a zero gols al camp del totpoderós Olot; d'altra banda, el Farners ha puntuat en tres dels quatre desplaçaments que ha fet.

Per a aquest matx, Martí Alavedra no podrà disposar de Chema, encara sancionat; Rebollo, amb molèsties físiques, i Juan Garrido, que es va haver de retirar diumenge al minut tres de partit; per contra, recuperarà Ton Casas.

En el mateix grup 1 de Preferent Territorial, el Sant Feliu Sasserra, amb deu punts , té un complicat rival a casa. L'equip de David Molina rep (16 h) el totpoderós Olot, equip cridat a lluitar per l'ascens de categoria. El tècnic dels santfeliuencs té clar que "com a mínim hem de donar guerra. Sobre el paper ells són els favorits, però nosaltres hem d'aprofitar les dimensions del terreny de joc i el camp. Tot i això, tenim un handicap important afegit en forma de baixa. Alberto Criado i Juanjo són dubte, i Prat i Francesc Bosch no hi seran per lesió".

En el grup 2 de Territorial Preferent, el Martorell, que és el cuer de la categoria amb només dos punts, buscarà la reacció al camp del Canyelles, equip de la part baixa de la classificació.