L'atleta del FC Barcelona resident a Navarcles, Pol Guillén, va lluitar fins al final per aconseguir la victòria en la prestigiosa cursa Jean Bouin, que enguany celebrava la 86a edició, però finalment va acabar en un brillant segon lloc a la multitudinària prova 18 segons darrere del vencedor, l'atleta kenyà Kiprono Menjo (29:31).

Guillén va ser el segon entre milers d'atletes que venien d'arreu del món. L'atleta navarclí va mantenir un duel molt interessant amb Menjo en la cursa internacional de 10.000 metres, i fins al final el kenyà no va obrir una escletxa. El marge, però, no era suficient per no girar-se cada dos per tres. Així, doncs, Pol Guillén va ser segon i va completar el recorregut amb un temps de 29:49.

També en la cursa internacional, l'atleta del CA Manresa José Ríos va ser novè amb un temps de 31:11 i va demostrar que es troba en plena progressió en el seu estat de forma, després d'un temps lesionat.

En àmbit femení, la victòria va ser per a Natalia Rodríguez (22:18), que va haver de veure's les cares amb Marta Domínguez. Les dues atletes van protagonitzar un altre duel, que en aquest cas es va endur Rodríguez. En la cursa internacional femenina, de 6.653 metres, l'anoienca Anna Bové, atleta del FC Barcelona, va classificar-se en cinquè lloc en completar el recorregut en 25:06. La berguedana del CA Manresa Alba Xandri va ser la 10a classificada en aquesta modalitat amb un temps de 40:10.

Podis de la Catalunya central

Un dels podis que es va endur el CA Manresa va ser del santjoanenc Ignasi Ávila, que va acabar tercer en la cursa urbana, una prova que va aplegar uns 6.000 atletes. L'igualadí Roger Roca (31:31) va aconseguir el triomf. En aquesta cursa David Martínez va ser 24è; Oriol Sellarès, 28è, i Ramon Torra, 56è. Pel que fa a la cursa júnior, de 3.200 metres, Meritxell Soler i Ekhiñe Otaola van pujar al podi amb un segon i un tercer lloc. Núria Tió va quedar a les portes del podi amb un quart lloc en la cursa cadet (2.300 metres). Mentrestant, l'aleví Pol Vila va imposar-se de manera molt ajustada en l'esprint final a la seva cursa (1.350 metres).