El complet cap de setmana de ball esportiu viscut aquests dies a la capital del Bages, en el marc del pavelló del Nou Congost, va incloure l'Open IDSF Internacional, que es va fer diumenge al matí, amb moltes parelles que el dia abans havien participat en el torneig de seleccions. En l'IDSF va vèncer el duet del Swing, que van integrar Joel González i Marika Doshoris, amb una actuació brillant en una final amb tres parelles catalanes, dues de portugueses, una de txeca i una d'italiana.

Pel que fa al campionat català, es va disputar el professional, tant en la modalitat de llatins com en l'estàndard. En el primer cas els qui es van imposar van ser Siscu Pérez i Maria Larionova, mentre que en els estàndards van ser Víctor Buenavida i Petra Cernakova, a davant de David Carrillo i Laia Benet.

D'altra banda, avui completem els resultats dels campionats de Catalunya en màximes categories que s'han disputat al Congost, en la major part en especialitat de llatins. En total van ser unes tres-centes les parelles que, durant el cap de setmana, van participar en les diferents competicions que es van celebrar a Manresa, entre les quals hi havia la Copa Nadal, i un torneig internacional, celebrat dissabte a la tarda, amb presència de cinc seleccions, entre les quals també la catalana, que es va situar en el segon lloc definitiu. Pel que fa a l'organització, hi van participar de manera activa el Swing Manresa i el Club de Ball Esportiu Manresa.