Ja va ser un dels principals candidats a ocupar la banqueta del Sant Feliu Sasserra a l'estiu després de penjar les botes com a jugador. El surienc David Gallego, en la segona oportunitat que li ha sorgit, ha acceptat dirigir el conjunt bagenc en substitució de David Molina, que no ha pogut redreçar un equip que ha tingut molts condicionaments en contra al llarg de la primera volta de la competició, en què ha acabat cuer. "Després de deixar de ser jugador la temporada passada, no m'havia deslligat del món del futbol perquè estava fent informes per a un equip de Segona Divisió B; tot i això, em venia més de gust entrenar. Tenia una inquietud, i ara que el Sant Feliu Sasserra m'ho ha tornat a demanar, ho he acceptat" ha afirmat Gallego.

El president del club bagenc, Jesús Vilajeliu, ha assenyalat que "aquesta setmana hem decidit buscar un revulsiu. Ha estat una decisió conjunta tenint en compte que els resultats no han acompanyat en aquesta darrera etapa, després d'un inici prou bo". David Molina, per la seva part, va considerar ahir que "en certa manera el club no ha estat gaire coherent i els directius han actuat en calent. He hagut d'aguantar moltes coses al llarg d'aquesta primera volta, amb situacions extremes, fins al punt que en algun moment semblàvem més un equip de bàsquet que un de futbol entre la marxa de jugadors, lesions, etc. Però bé, accepto la decisió de buscar un revulsiu, encara que em sap greu ara, que semblava que tornàvem a tenir l'equip endreçat".

David Gallego, que tindrà el suport de Santi Ribera, ha reconegut que "em sap greu pel meu com-pany David Molina, perquè sé que ha treballat molt per sortir de la situació delicada en què es troba l'equip. Tinc entès que en la majoria de partits, l'equip ha estat competitiu i que ara mateix podria tenir quatre o sis punts més, amb què la situació no es veuria tan negra".

El Sant Feliu Sasserra, amb deu punts, a vuit de la salvació, juga demà, diumenge, al camp del Palafrugell (16.45 h) i ho farà sense Alberto Criado, que finalment s'ha compromès amb el Terrassa (Segona Divisió B). Per a Gallego, l'objectiu final és la "salvació, però entremig hi ha altres reptes, com el fet que els jugadors creguin el que els dic, i que jo mateix sàpiga treure el màxim rendiment d'ells".