La igualadina Marta Cubí, futbolista del FC Barcelona, està en ple procés de promoció del seu 3r Campus Marta Cubí, un referent del futbol femení a Catalunya que enguany celebra la tercera edició amb l'objectiu de poder superar les expectatives i les xifres que hi va haver els anys 2008 i 2009. El principal objectiu de Cubí és el de continuar formant joves futbolistes catalanes. El 3r CMC

repetirà a les instal·lacions de Mas Puig Francó, a Camprodon, i farà un únic torn del 28 de juny al 4 de juliol per a nenes en edats que van dels 8 als 17 anys.

Pel Campus Marta Cubí ja han passat més d'un centenar de noies en les dues edicions anteriors. La fita és continuar consolidant-se i assumir "el repte i l'exigència que cada any vol complir el nosre campus. Mai no es deixa de voler millorar i en això treballem, intenetem fer salts qualitatius en cada edició", segons declara Cubí.

La davantera anoienca està ben orgullosa d'haver arribat fins aquí amb el campus. "Complir tres anys és més que un somni fet realitat: és una responsabilitat que recullo amb molta il·lusió i motivació, el que vull és fer-ho cada any millor, ser un referent en els campus".

El 3r Campus de Marta Cubí vol mantenir el seu objectiu central de poder servir de millora en tècnica i tàctica a totes les participants en la trobada, assegurar rigor i màxim nivell esportiu, amb presència de monitores de luxe i amb noves marques col·laboradores, amb la

intenció d'oferir una experiència enriquidora i molt completa a les noves inscrites del 2010, i ben sorprenent a les que repeteixen.

La web oficial en la qual es pot trobar més informació i a partir de la qual es poden fer inscripcions és campusmartacubi.weebly.com. El període d'inscripció ja s'ha obert amb un preu d'estalvi que es manté respecte a l'any passat: 375 ? si les participants s'apunten abans del 30 d'abril. A partir de l'1 de maig i fins al juny, el preu serà de 425 ?. Hi ha també la possibilitat de pagar-ho en dos terminis. Totes les possibilitats de pagament inclouen allotjament, pensió, assegurança i equipament esportiu, i es deixa a part el desplaçament en autocar, que té un suplement de 15 euros.