El Suzuki Manresa té avançada la contractació per al seu equip de categoria júnior (el CBiUM Albert Disseny) de dos jugadors nòrdics, un de finlandès i un de suec. Es tracta del base Iikka Maki i de l'ala Marcus Eriksson, joves nascuts el 1994 i el 1993, respectivament.

Jordi Ardèvol, director esportiu del Bàsquet Manresa, és qui ha anat fent el seguiment d'aquestes dues joves promeses que són una inversió de futur i que, si l'acord es tanca definitivament, podrien participar a la pretemporada del primer equip manresà a l'ACB, tot i que després jugaran la lliga amb la formació júnior. Tant l'un com l'altre podrien també entrar en la dinàmica del conjunt sènior.

El finlandès Maki és un base de considerable alçada (1,95) i amb una envergadura de braços que és encara superior (2,05). És director de joc amb molt talent, amb una gran capacitat de donar passades i un canvi de ritme explosiu. Prendrà part amb la selecció finlandesa a l'europeu cadet, tot i que de cara a la temporada que ve ja serà en edat júnior. El seu club actual és el Honka d'Hèlsinki.

El suec Marcus Eriksson serà a l'europeu júnior de Lituània, on es trobarà amb l'equip d'Espanya que entrena Ricard Casas i que és molt probable que tingui Oriola, del Suzuki, a les seves files. Si per alguna cosa destaca Eriksson és per ser un llançador consumat, un autèntic especialista, sobretot, en el tir exterior, movent-se entre les posicions d'escorta i ala. El seu club fins ara és l'Uppsala.

El Suzuki ha anat a pescar al mercat nòrdic després que l'estiu passat fitxés l'ala ucraïnès Gladyr i en anys anteriors arribessin joves africans com Serge Ibaka (ara a la NBA), el seu germà Igor i el pivot camerunès Johan Kody, que encara serà júnior el 2010-2011.