Va ser un partit molt disputat entre els dos equips. Els locals van ser acompanyats d'una gran assistència de públic en tot moment, en el marc de les festes del poble, les Enramades.

La primera part va començar amb un Sallent molt concentrat i ben situat al camp. L'Organyà, per contra, confiat en la seva superioritat, va avançar les seves línies i va veure com l'equip local ho aprofitava per sortir al contraatac. El desencert, però, va fer que cap de les nombroses ocasions que va tenir el Sallent no entrés a la porteria de Ventura i que algunes s'estavellessin al pal. Just abans del descans, un jugador de l'Organyà va provocar una falta a Alberto a la seva àrea i l'àrbitre va assenyalar penal. Per dissort per al Sallent, Sergio va estavellar-lo al pal.

A la represa, el matx va continuar de la mateixa manera, i al minut cinc de joc Sergio va aprofitar una centrada per rematar dins la porteria i fer el primer gol a favor del Sallent. A partir d'aquest moment, l'equip local es va dedicar a aguantar el resultat i, tot i que l'Organyà va anar de menys a més, pràcticament no va disposar d'ocasions i la defensa local va permetre que el resultat d'1-0 es mantingués fins al xiulet final de l'àrbitre. En resum, victòria justa del Sallent en què el resultat podria haver estat molt més ampli.

El sorteig de la propera ronda es farà aquesta tarda a la federació, en el qual el Sallent coneixerà el seu pròxim rival a la Copa Catalunya.