El Sallent va acabar perdent el seu partit davant l'Aiguafreda, equip de primera catalana, i s'acomiada de la Copa Catalunya i de l'excepcional temporada que ha fet. Tot i que va jugar molt bé davant l'equip de moda de Catalunya, una sèrie de jugades puntuals van impedir que el Sallent passés a la següent ronda.

La primera part va començar molt igualada pels dos equips, però la possessió de la pilota era de l'Aiguafreda. Al minut 17 José María va fer el primer gol en robar una pilota a la defensa rival però la superioritat al marcador dels locals només els hi va durar un minut ja que l'equip visitant va fer l'empat mitjançant una falta al costat de l'àrea. Abans d'anar al descans els dos conjunts van tenir algunes ocasions clares de gol.

A la represa el matx va continuar molt igualat, però al 54 els visitants es van quedar amb 10 quan Marcel va evitar un contraatac del Sallent amb una dura entrada. A la següent jugada, però, un jugador del Sallent va quedar estabornit al terra i en veure que l'àrbitre no va xiular res, va recriminar-li al seu agressor i va ser expulsat injustament. Cinc minuts després, l'Aiguafreda es va avançar amb un contracop. Al 90 va arribar la jugada clau del partit quan l'àrbitre no va veure un claríssim penal a favor del Sallent i, a més a més, va expulsar Pablo per protestar. Els visitants van fer l'1-3 definitiu amb el xiulet final. Cal destacar la gran actuació del porter local, Paco.