El CE Manresa i el Sallent, els dos conjunts bagencs que es troben en una categoria més alta, Preferent i Primera Territorial, respectivament, van disputar un partit amistós ahir a l'estadi municipal del Congost de Manresa que va acabar amb victòria dels manresans gràcies a dos gols del cubà Joel, l'home més destacat del partit, en el tram final del matx.

A l'inici del partit el CE Manresa va ser clar dominador i va tenir diverses arribades a la porteria que defensava Àlex Sánchez, però no en va poder materialitzar cap. A partir del minut 15, però, el joc es va equilibrar i els dos conjunts es repartien la possessió de la pilota, encara que sense gaire perill a les arees contràries. De fet, la primera oportunitat clara del matx va ser un xut llunyà del sallentí Batanero al minut 37, que va passar molt a prop de la porteria defensada per Juanjo. Just abans del descans, el conjunt local va tornar a agafar la iniciativa, encara que no va disp0sar d'ocasions clares per obrir el marcador.

A la mitja part hi va haver diversos canvis per a ambdues bandes, però l'inici del segon temps va seguir la tendència del primer, amb un domini manresà territorial, però sense gaire perill. Hi havia una diferència. Havia entrat al terreny un dels jugadors a prova que va canviar el partit, el cubà Joel. El davanter va començar a crear perill al minut 61, amb un xut que va anar fora de molt poc. Tres minuts després va replicar el Sallent, amb un xut llunyà de Damià que Moreno havia de rebutjar perquè duia molta potència. Les ocasions s'alternaven, fins que va arribar el gol. Després d'una gran jugada individual, Joel, molt forçat, va treure's un potent tir amb poc espai des de dins de l'interior de l'àrea que va entrar a la porteria sallentina i va obrir el marcador.

A la recta final van arribar més ocasions, totes del CE Manresa, amb Joel un altre cop com a protagonista. Va errar una nova ocasió, després d'entrar fins a la cuina, amb un xut massa creuat, però el cubà es va refer amb un nou gol aprofitant una passada de Jose Kante fins a la banda esquerra. Joel va entrar des de darrere, va trencar el fora de joc i va encarar Àlex Sánchez per fer el definitiu 2-0, quatre minuts abans del final.

Dissabte que ve, el CE Manresa juga el Ciutat de Manresa contra el Gironella, al camp del Gimnàstic (19 hores), i diumenge el partit de festa major contra l'Olesa al Nou Congost (18 h). Per la seva banda, el Sallent rebrà el Santpedor i la Balconada.